Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşım filosuna 20 yeni otobüs ekledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi toplu ulaşım için satın aldığı 20 adet modern ve çevre dostu 12 metrelik otobüs, toplu taşıma sınırları içerisinde hizmet vermeye başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından son 5 ayda toplu ulaşıma 102 yeni otobüs desteği verildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, taşımacıyı ve taşıyıcıyı memnun eden bir toplu ulaşım için 20 adet 12 metrelik kırmızı otobüsü daha ekleyerek araç filosunu güçlendirdi. Antalya’da son 5 ayda toplam 102 yeni araç ulaşım hizmeti vermeye başladı.

 

FİLOMUZ GÜÇLENİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Nurettin Şengül, vatandaşların ulaşımına yönelik önemli bir adım daha attıklarını belirterek, “Toplu ulaşım filomuzu artırarak güçlendiriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in de dediği gibi toplu ulaşım hizmetlerimizi nakliyeciyi de taşıyıcıyı da mutlu edecek bir sistemle sürdürüyoruz.

20 adet 12 metrelik otobüsü ulaşım sistemine kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

102 ARAÇA ULAŞTIK

5 ayda şehir içi toplu ulaşım için 102 yeni otobüse destek verdiklerini anlatan Nurettin Şengül, “Ulaştırma esnafımız maliyet artışlarından dolayı seferlere çıkamadı. Belediyemizin maddi desteğiyle bu sorun çözüldü. Nakliye esnafımızın kullandığı otobüslerin sayısı da arttı. Bu süreçte vatandaşlarımızın dilek, teklif ve şikayetlerini çok ciddiyetle inceliyor ve takip ediyoruz. Filomuzun güçlenmesiyle şikayetlerin azaldığını görmek ve teşekkür çağrıları almak bizi mutlu ediyor. Bu filo desteğimizle çok değerli bir açığı kapattık. “En büyük amacımız vatandaşlarımızı sağlıklı ve huzurlu bir şekilde gidecekleri yere ulaştırmak” dedi.

 

UÇUŞLAR SIK OLACAK

Antalya’da otobüs seferlerinin daha sık yapılması için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirten Şengül, “İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızı sağlıklı ve huzurlu bir şekilde gidecekleri yerlere ulaştıracağız. Araçlarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habernurdagi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu