Haber

BBP Genel Başkanı Destici: Hiçbir siyasi partiyle uzantıları dışında sorunumuz yoktur ve olamaz.

9 askerimizin şehadetinin ardından “Terörün her türlü unsuruyla topyekün mücadele edilmeli” paylaşımı yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tepki çekti ve geri adım attı. Yeni bir açıklama yapan Destici, “Bizim hiçbir siyasi partiyle uzantıları dışında bir sorunumuz yoktur ve olamaz. Bir yerde hata veya hata görürsek uyarın yeter.” İfadelerini kullandı.

DESTEKÇİ: TERÖRÜN TÜM UNSURLARIYLA MÜCADELE EDİLMELİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, geçtiğimiz haftalarda Pençe Kilit bölgesinde 9 askerimizin şehit olmasının ardından sosyal medya hesabından tartışmalı bir açıklama yaptı. Terörün tüm unsurlarına karşı topyekun çaba sarf edilmelidir. Birçok muhalefet partisinin logosunun yer aldığı görseli paylaşan Destici, “Bu durum siyasi partilerimiz için de geçerli” dedi.

“HİÇBİR SİYASİ PARTİ İLE UZATMALARI DIŞINDA HERHANGİ BİR SORUNUMUZ YOK”

Sivas ve bölge belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılan Mustafa Destici, o paylaşıma değindi. Destici, şöyle konuştu: “Siyaset hiçbir zaman bir meslek ya da kazanç kaynağı olmamalıdır. Ülkemizin ve milletimizin yaşadığı her sorunda hiçbir siyasi partinin değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin seçilmiş, yasal hükümetlerinin yanında olun. Yani Devletin, ülkenin, milletin yanında olalım. Nerede olacağız?” Ve biz de olmamız gerektiği konusunda bir an bile tereddüt etmedik. Hiçbir siyasi partiyle uzantıları dışında sorunumuz yoktur ve olamaz. Bir yerde hata veya hata görürsek bizi uyarmanız yeterli. Bu bizim görevimizdir.”

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici

BBP LİDER DESTICI’NIN PAYI

Destici, paylaşımında şunları kaydetti: “Terörün tüm unsurlarına karşı topyekun çaba gösterilmesi gerekiyor. Terör örgütüyle sadece dağlarda mücadele etmek, onu yok etmek ve bitirmek için yeterli değil. Başta siyasi uzantıları olmak üzere terörün tüm unsurları.” ile mücadele edilmelidir.”

Devlet, başta güvenlik olmak üzere diğer kurumlarıyla terör örgütüne karşı amansız bir mücadele yürütürken, Anayasa Mahkemesi “tarafsızlık ve hukuk” bahanesiyle bu mücadeleye zarar verecek kararlara imza atıyor, beklenen ve acil önlemleri almıyor. HDP’nin kapatılması, hazine yardımının kesilmesi gibi kararlar. Bunu elde edememesi veya terörü savunduğu gerekçesiyle cezaları kesinleşenlerin haklarını ihlal etmeye karar vermesi kabul edilemez.

Devletin, ülkenin, milletin işgali söz konusu olduğunda herkes, her kurum taraftır ve taraf olmak zorundadır. Bu durum siyasi partilerimiz için de geçerlidir. Terör örgütünün siyasi uzantılarıyla yakın temas halinde olan, onları kırmızı halılarla karşılayan, onlarla işbirliği yapan, liderlere her fırsatta selam gönderen, bugün terörü kınayan, şehitlerimizi ananların samimiyetine çağrıda bulunulmaktadır. soru.

Terörü ve terör örgütlerini savunan 500’den fazla sözde milletvekilinin dokunulmazlık dosyası Meclis’te oylanmazsa; Terör savunucularının TBMM Başkanlık Divanı’nda, yürütme kurulunda ve Meclis sıralarında yer almasına izin verilirse; Kulislerde çay-kahve içip sohbet etseler bile, bu hainler parlamento koridorlarında el sallayıp dolaşsalar, Meclis kürsüsünden devlete ve kahraman ordumuza parmak sallasalar bile; Demek ki Meclis’teki diğer siyasi partiler terörle mücadelede üzerlerine düşen görevi yapmıyor.

Kimse şunu unutmasın: Terör eylemleriyle Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk milletini ele geçirmeye çalışanlar hüsrana uğrayacaktır. “Daha dün 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde hep birlikteydiniz.”

DESTEKÇİ: YARASI OLAN İLGİLİDİR

Tepkilerin ardından Destici bir paylaşım daha paylaştı. Destici, şöyle konuştu: “Yaralı olanın rencide olduğunu söylüyorlar. Allah aşkına, bu paylaşımımda herhangi bir partiye hakaret var mı, siyasi şube olan partiler dışında terör örgütüyle bağlantılı olmakla itham ediliyor mu? PKK’nın mı?

Sadece 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde aynı CB adayını desteklediğinizi söylüyorum. Meclis muhalefet lobisindeki sözde terör örgütü mensuplarıyla çay kahve sohbeti yapmayı uygun bulanlar, bugün bana alçakça hakaret etmeyi bırakıp bunun saçmalık olup olmadığını söylesinler. Haklı olsalar dahi milletten özür dilemeli, siyasi bölücülerle diyalog ve işbirliklerinden vazgeçmelidirler. “Aşağıdaki tweet’i bir kez daha sakince okumalarını tavsiye ediyorum.”

celikhanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu