Haber

AK Parti’nin Sakarya adayı açıklandı mı? SON DAKİKA AK Parti Sakarya Belediye Başkanı 2024 adayı kim?

AK Parti’nin Sakarya adayı belli oldu mu? Soru, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün yapılacak törende 48 ilin adaylarını açıklamasıyla netleşti ve gündeme geldi. AK Parti, bugün yerel seçimler için ikinci aday tanıtım toplantısını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda AK Parti Sakarya Belediye Başkanı adayının kim olduğu araştırılıyor. Peki AK Parti’nin Sakarya adayı açıklandı mı? SON DAKİKA AK Parti Sakarya Belediye Başkanı 2024 adayı kim? Detaylar burada…

AK PARTİ SAKARYA ADAYI ELENDİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen törenle 48 ilin adaylarını açıkladı. ATO Kongre Merkezi’nde saat 14.00’te yapılan toplantıyla AK Parti Sakarya adayı Yusuf Alemdar aday oldu. Buna göre Yusuf Alemdar, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Sakarya Belediye Başkanı adayı olacak. Erdoğan’ın açıklamasından saatler önce AK Parti’nin Sakarya dahil birçok ilde aday göstereceği isimler belli olmuştu.

AK PARTİ SAKARYA BELEDİYE BAŞKANI 2024 ADAYI KİMDİR?

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Sakarya Belediye Başkanı adayı Yusuf Alemdar oldu.

SAKARYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YUSUF ALEMDAR KİMDİR?

1966 yılında Trabzon’da doğan Alemdar, lisans eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. Uzun yıllar ticaret alanında çalıştıktan sonra 1988 yılında aktif siyasete atıldı. 2001 yılında AK Parti Sakarya İl kurucu yönetim kurulu üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu ve ardından AK Parti Sakarya İl Başkanlığına seçildi. 2003 yılında liderlik yapmış ve 2009 yılına kadar bu görevini sürdürmüştür. 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde Serdivan Belediye Başkanı seçilen Alemdar, 31 Mart 2019 Yerel Yönetim Seçimlerinde yeniden Serdivan Belediye Başkanı seçilmiştir.

Evli ve iki çocuk babası olan Alemdar, Sakarya’da siyaset ve yerel yönetim alanında önemli roller üstlenmiş bir isim.

muratliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu