Haber

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’ndan “10 Kasım” mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Zorluoğlu, mesajında, ülkenin ve milletin ortak değeri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle andıklarını belirtti.

Atatürk’ün 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak 1923’te Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduğunu belirten Zorluoğlu, şöyle konuştu:

“Atatürk’ün mücadeleci ve kurucu vasfını çocuklarımıza ve gençlerimize aktarmak, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve ileriye taşımak için hep birlikte üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. istikrar ve güvenlik içinde büyümek.” “Devam edeceğiz. Türk milleti, Cumhuriyeti, bağımsızlığı ve demokrasiyi savunmaktan asla vazgeçmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, ölümünün 85’inci yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet diliyor, rahmetle anıyorum. aziz şehitlerimize, gazilerimize ve tüm atalarımıza şükranlarımızla.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu