Haber

Kahramanmaraş Pazarcık’ta depremzedelerin kaldığı çadırlar fırtınada hasar gördü

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde fırtına ve hortum depremzedelerin çadırlarına zarar verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “Pazarcık’ta depremin ardından ikinci bir facia daha yaşandı. Burada az önce hortum meydana geldi. Ağır hasarlı binaların çatıları uçtu ve çadırkent gördüğünüz gibi oldu. Maalesef çok sayıda yaralı var. Çadır kent Burada çatılar çadırların üzerine çöktü ve “Maalesef bu masa ortaya çıktı” dedi.

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde fırtına ve hortum meydana geldi. Depremde ağır hasar gören binaların bir kısmı çadırların çatılarından düştü ve elektrik direkleri çöktü. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, zarar gören çadırların bulunduğu alanda yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Çadırların tamamı darbe aldı ve kullanılamaz hale geldi. Çok sayıda elektrik direği yıkıldı. Ağır hasar gören binaların çatıları maalesef çadırların üzerinden uçtu.

Pazarcık’ta depremin ardından ikinci bir facia daha yaşandı. Burada bir kasırga oluştu. Ağır hasar gören binaların çatıları uçtu ve gördüğünüz çadırkent ortaya çıktı. Maalesef çadır kentte çok sayıda yaralı var. Burada çatılar çadırların üzerine yıkıldı ve ne yazık ki bu gördüğünüz tablo oluştu.”

Kaynak: ANKA / Günümüz

puturge-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu