Haber

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: ‘Sonraki arkadaşımızın da pek bir şey katacağını düşünmüyorum’

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında evinde Boluspor’a 1-0 mağlup olan Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Mustafa Kaplan, “Buradan ayrılabiliriz, sorun yok ama bir sonraki arkadaşın ekleyeceğini düşünmüyorum” dedi. çünkü elimizdeki mevcut kadro bu.” söz konusu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Kaplan, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gören savunma oyuncusu Kadir Seven’ı eleştirdi.

Oyuncuların özellikle ikinci yarıda çok iyi mücadele ettiğini belirten Kaplan, 10 oyuncuya düştükten sonra oyuncuların yüreklerini gösterdiğini ifade etti.

Kaplan, şanssız bir gol yediklerini belirterek, şöyle konuştu:

“Kendi attığımız golle kaybettik, burada yapacak bir şey yok. Ama tekrar söylüyorum, söylediklerimi yanlış anlıyorlar. Eğer bu takıma destek vermezseniz Giresunspor için çok karanlık günler olacak. burada sorun yok ama gelecekteki dostunuz da çok acı çekecek.” “Ekleyeceğini sanmıyorum çünkü elimizdeki mevcut kadro bu.”

Yalçın Koşukavak: “Kazandığımız için mutluyum”

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, ilk yarıda takımın oynadığı oyundan memnun olmadığını vurguladı.

Maçın ikinci yarısında Bitexen Giresunspor’un 10 oyuncuyla kalmasıyla daha fazla alan bulmaya başladıklarını kaydeden Koşukavak, “Duran toplardan gol attık. Dün alt sıradaki takımların mağlubiyetiyle bugün 9 sayı attık. buna çok ihtiyacımız vardı. İnşallah bundan sonraki devre arasına kadar 3-5 maç oynayacağız.” “Kazanmak zorundayız. Bu lig çok zor, bu ligde rekabet çok önemli, maç kazanmak zor, kazandığımız için mutluyum.” değerlendirmesini yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu