Haber

Nuri Şahin’in Arda Güler Hakkındaki Alçakgönüllülüğü Herkesin Takdirini Topladı

Fraport TAV Antalyaspor Futbol Menajeri Nuri Şahin, Fenerbahçe’den rekor bonservis bedeliyle ayrılarak Real Madrid’e transfer olan Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Şahin, ‘Arda Güler’e ne tavsiye edersiniz?’ sorusuna harika bir yanıt verdi.

Nuri Şahin, Antalyaspor’un Burdur kampında basınla çıktı.

34 yaşındaki teknik direktör, hazırlıkların iyi gittiğini belirterek, “Kadromuz henüz yüzde 100 oturmadı. Hem gençler hem de geçen seneki oyuncular, kiralıktan dönenler vs. dedi.

Arda Güler’in Real Madrid’e transferi soruldu.

Basın toplantısında Antalyaspor’la ilgili birçok konuya değinen Nuri Şahin, soru üzerine Türk futbolunda tarihe geçen Arda Güler’in üstün başarısı hakkında da yorum yaptı.

“Arda’ya öğüt verecek olan biz değiliz”

Futbol kariyeri boyunca bir dönem Real Madrid’de de forma giyen Şahin, genç yıldızla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Arda’nın basın toplantısını ve basına sunumunu izledim. Arda’nın ilk antrenmanlarını izledim. Harika bir çocuk, Allah yolunu açık etsin. Bizi gururlandırıyor ve gururlandırmaya devam edecek. Orada duracağından eminim. Dünyanın en güzel kulübü. Allah bize de nasip etti. O formayı az da olsa herkesin giymesi mümkün değil. Dünyanın en büyük kulübü, dünyanın en güzel formalarından biri. Arda çok büyük bir yetenek, harika bir futbolcu. Şu anda ona nasihat etme, şunu yap, bunu yap diyemeyiz. O çocuğu tarlada gördüğümde ona öğüt vermene gerek yok.’

Açıklama büyük övgü aldı.

Başarılı teknik adamın 18 yaşındaki futbolcuyla ilgili sözleri sosyal medyada herkesin beğenisini kazandı. İşte Nuri Şahin’in yorumları.

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

hamur-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu