Yaşam

Logo Yazılım’da kış stajı başvuruları başladı

LOGO YAZILIM’DA KIŞ STAJI BAŞVURULARI AÇILDI

 

Logo Yazılım’ın üniversite öğrencilerine kariyer fırsatı sunan LOG-in staj programının kış dönemi başvuruları başladı. Programa katılmak isteyen öğrenciler 30 Kasım 2023 tarihine kadar Peoplise platformu üzerinden başvuru yapabilecek.

 

Türkiye’nin en büyük yerli işletme yazılımı şirketi Logo Yazılım, gençler tarafından büyük ilgiyle karşılanan LOG-in staj programına kış dönemi için başvurular alınmaya başlandı. Program, üniversitelerin lisans programlarında öğrenim gören 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile önlisans öğrencilerini kapsamaktadır; Ayrıca iş hayatında ihtiyaç duyulan ve katılımcılara yönelik geliştirilen eğitimleri de içermektedir. Logo Yazılım, kurum kültürüne entegre ettiği öğrencilerine staj süreçlerini verimli geçirebilmeleri için uygun bir çalışma ortamı sağlar. LOG-in staj programlarından gelen genç yeteneklerin markanın toplam işe alım içindeki payı bu yıl yüzde 20’ye ulaştı.

 

Bu yıl Logo Yazılım’ın staj programına başvuran adaylar, teknik test (yazılım ekipleri için geçerli), İngilizce test ve vaka çalışması aşamalarını tamamlayacaklardır. Tüm süreçleri başarıyla geçen adaylar Logo Yazılım’da kış stajı programına katılmaya hak kazanacak. Program kapsamında staja başlayanlar; Logo liderleriyle eğitimlere katılma, profesyonel sohbetler yapma, ekiplerle projelerde yer alma, gölge liderlerle geri bildirim toplantılarına katılma fırsatı bulacaklar. Stajyerlerden düzenli olarak alınan geri bildirim anketleriyle daima iyileştirmenin sağlandığı LOG-in Kış programına katılanlar, çeşitli sosyal aktivitelere de dahil olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

mesudiyeajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu