Haber

Kehanetleriyle ünlü Simpsonlar, 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan Titanik felaketinden haberdar mıydı?

“OceanGate Expeditions” firmasının Titanik kazası için düzenlediği tiplerde kullandığı Titan isimli 6,4 metre uzunluğundaki denizaltı, dalıştan yaklaşık 2 saat sonra içindeki 5 kişiyle birlikte Pazar günü ortadan kayboldu. Felaket dünya gündemini sallarken, akıllara The Simpsons’ın 2006 yılındaki bir bölümünde yaşananlar geldi! Simpsonlar’ın bu felaketi de önceden tahmin ettiği iddia edilmişti.

2006’NIN KISMI HATIRLANDI

ABD’li yetkililer, Titanik’in enkazından 488 metre aşağıda Titan’ı bulduğunu ve içindeki beş kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bazı Simpsons hayranları, 2006’da yayınlanan bir bölümde kayıp Titan olayına ürkütücü derecede benzer bir hikaye hatırladılar.

BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz konusu bölümde; Ailenin reisi Homer Simpson, biyolojik babası olduğuna inandığı Mason Fairbanks tarafından bir maceraya atılır. Fairbanks, Homer’a biner ve ona batık geminin kayıp zümrüt hazinesi “Piso Mojado”dan bahseder. Mason ve Homer nihayet hazineyi bulmak için bireysel denizaltılarla okyanusun derinliklerine inmeye karar verdiler. Ancak ikisi ayrılınca işler karışır.

Homer bir mercanın içine hapsolur ve damarındaki oksijen azaldıkça bilincini kaybetmeye başlar. Simpsonlar’ın babası nihayet üç gün sonra bir hastanede uyanır ve çetin sınavdan sağ kurtulur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu