Haber

Jisoo lösemi mi? Blackpink’ten Jisoo kimdir? Jisoo’ya ne oldu? Gruptan Ayrılmak mı? Jisoo kanser mi?

Dünyaca ünlü müzik grubu Blackpink’in bir üyesi olan Jisoo, araştırılan konuların ortasında. Kim Ji-soo, 8 Ağustos 2016’da YG Entertainment tarafından oluşturulan Güney Koreli kız grubu Blackpink’in görsel ve baş vokali olarak çıkış yaptı. Sosyal medya paylaşımlarından sonra Jisoo lösemi mi oldu? Blackpink’ten Jisoo kimdir? Jisoo’ya ne oldu? Gruptan Ayrılmak mı? Jisoo kanser mi? Detaylar haberimizde…

JISOO LÖSEMİ? JISOO’YA NE OLDU?

Daha çok sahne adı Jisoo ile tanınan Kim Ji-soo’nun korona olduğu haberi basına yansıdı. Konsere gitmeyen ünlü Koreli yıldızla ilgili tartışmalar peş peşe geldi. Bu tartışmaların en yenisi Jisoo’nun lösemi hastası olduğuydu. Konuyla ilgili YG Entertainment veya Jisoo’dan herhangi bir açıklama gelmezken, hayranlar ünlü müzisyenin sağlık durumundan endişe duyuyor.

BLACKPINK JISOO KANSER Mİ?

Blackpink grubunun bir üyesi olan Jisoo, kanser olduğu iddialarıyla gündeme geldi. Kim Ji-soo’nun sağlık durumu da araştırılan konular arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı Jisoo, Blackpink’in Osaka’daki konserinde korona nedeniyle performans gösteremedi. Kim Ji-soo’nun kanser olduğuna dair resmi bir açıklama yok.

JISOO KİMDİR?

Kim Ji-soo, 3 Ocak 1995’te Güney Kore, Gyeonggi, Gunpo’da doğdu. Bir ağabeyi ve bir ablası vardır. Çocukken basketbol oynadı ve tekvando okudu. Ayrıca çocukken bir TVXQ hayranıydı. Kim Ji-soo, Seul Sanat Okulu’nda okudu. 11. sınıfta okulunun drama kulübü seçmelerine katıldı ve seçmeleri kazanarak ilk oyunculuk deneyimini kazandı.

2011 yılında YG Entertainment tarafından düzenlenen seçmelere katılarak seçildi ve 5 yıllık stajyerlik eğitiminin ardından 8 Ağustos 2016 tarihinde YG Entertainment tarafından kurulan Güney Koreli kız müzik grubu Blackpink’in görsel ve baş vokali olarak çıkış yaptı. 2021 yılında Kardelen dizisinde başrol oyuncusu olarak yer almıştır.

habersafranbolu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu