Haber

Muş’ta depremden etkilenen kadınlara karanfil dağıtıldı

Muş’ta depremden etkilenen kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle karanfil dağıtıldı.

gençlik ve SporMüdürlüğe bağlı gençlik merkezi gönüllüleri, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından kentte misafir edilen kadınları ziyaret etti.

Gençlik Merkezi Müdürü Emirhan Karakaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yurtta ağırlanan depremzedelerle görüşmeye geldiklerini söyledi.

Depremden etkilenen kadınların günlerini kutladığını belirten Karakaya, yaraların sarılması için çalışmaların süreceğini söyledi.

Kadınlar Günü’nde unutulmadıkları için şükranlarını dile getiren Elif Yalçın, “Neyse ki bizi unutmadılar. Bize çiçek getirdiler. Çok iyi ağırlandık, çok iyi ağırlandık. Bugün de unutulmadık. Başta devletimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” söz konusu.

Gaziantep’ten gelen Gizem Solak, Muş’ta kendilerini keyifli bir kültürün içinde bulduklarını söyledi.

Zor dönemde çocuklarının başında olmak ve güçlü anne-baba olmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Solak, “Herkesin yarası onun üzerinde çok ağır. Birçok aile birçok trajedi yaşadı. Allah’ın bir lütfu. Birçok konuda bize el uzatıldı.Anne ve kadın olmak daha da zor.Bunun doğru olduğunu bilerek biraz da olsa acıyarak kutluyoruz bu günü.Umarım bundan daha büyük acılar yaşamayız. şu andan itibaren.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu