Haber

Kırsal Mahallelerde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2023 yol yapım programı kapsamında 160 milyon TL yatırımla 10 ilçede 40 mahallede başlattığı 206 kilometrelik yol çalışmasının 138 kilometresini tamamladı. Mahalle muhtarları, Yol Üretim Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan yol çalışmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sorumluluk alanına giren yollarda onarım, bakım, yenileme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipelr, 2023 yol üretim programı kapsamında 160 milyon TL’lik yatırımla 10 ilçede 40 mahallede başlattığı 206 kilometrelik yol çalışmasının 138 kilometresini tamamladı. Bu kapsamda Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Fethiye, Yatağan, Kavaklıdere, Ortaca, Datça ve Seydikemer ilçelerinde onarım, bakım, yenileme ve asfalt çalışmaları devam ediyor.

 

Muhtarlardan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür

Mahalle muhtarları, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü yol çalışmalarından memnun olduklarını belirtti. Mahallelerindeki yolların yenilenmesi için Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduklarını, değerlendirildiğini ve çalışmaların tamamlandığını söyleyen Seydikemer Hacıosmanlar Mahalle Muhtarı Zafer Arıcan, “İlçemizdeki yolların yapımı için Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduk. komşu. Onlar sayesinde yolumuzu açtılar. Mahallem adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Menteşe ilçesine bağlı Muratlar Mahallesi Muhtarı Özcan Duran, “Yol çalışmalarımız yapıldı. Yol çalışmaları mahallemiz için önemliydi. Bölge halkının en büyük taleplerinden biri de yollarımızın yenilenmesiydi. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Menteşe İlçesi Fadıl Mahallesi Muhtarı Halil Orhan, “Fadıl İlçesi olarak yollarda sıkıntı yaşadık. Muğla Büyükşehir Belediyesi yollarımızı yaptı. En büyük sorunlarımızdan biri olan yollarımızın tamamlanması bizi sevindirdi. Mahallem halkı adına Muğla Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberbanaz.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu