Haber

Kanal, “Annem karne hediyesi olarak et aldı” videosunun ham halini paylaştı! Görevden alınan muhabir sessizliği bozdu

Bir kasap dükkanında elinde mikrofonla “Annem karne için et aldı” diyen küçük bir çocuğun görüntüsü haberler Adeta Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. Ekonomik tartışmayı ateşleyen görüntü sosyal medyayı adeta ikiye bölerken, bazı kullanıcılar ailenin durumunun iyi olduğunu ve görüşmenin kasıtlı yapıldığını savundu.

“MUHABİR Kulağına Fısıldadı”

Sabah gazetesine konuşan anne Nihal Güney; Şişli’de yaşadıklarını, evleri ve arabaları olduğunu ifade etti. O gün yaşananları anlatan Güney, “Kasap çocuğuma kese yerine et verdi ve ‘Bu da karne hediyen olsun’ dedi.

KANAL YÖNETİMİ PAYLAŞILAN HAM GÖRÜNTÜLER

Habertürk yönetimi tepkiler üzerine haberle ilgili soruşturma başlatırken, soruşturma sonucunda ham kayıtların incelendiği ve muhabirin ‘hakkında dikte ve yönlendirici konuşma yaptığı’ iddiasıyla bu nedenle işine son verildiği açıklandı. çocukla nasıl konuşulur’ Muhabirin incinmesine neden olan haberin faturası tepkilere neden olurken, kanal yönetimi videonun ham halini yayınladı.

ÇOCUK MUHABİRİN SÖZLERİNİ KULLANIYOR

Habertürk’ün paylaştığı videoda, muhabirin anneye “Bugün karne hediyesi olarak et yemeği oldu herhalde” dediği, annenin de “Evet” diyerek bunu onayladığı görülüyor. Sahnenin devamında muhabirin çocuğa “Bana bir şey söyler misin, karne hediyesi olarak annem bana et almış” dediği ve çocuğun bu sözleri kullandığı duyulur.

BOYLU: TV DERGİLERİNDE KAYIT İÇİN TEKRARLAR YAPTIKLARIMIZ GÖRÜLÜYOR

Kanal yönetiminin Türkiye’yi ayağa kaldıran haberlerin ham görüntülerini yayınlamasının ardından görevden alınan muhabir de sessizliğini bozdu. Fatmanur Uzunluklu, “Paylaşımınız için teşekkür ederim. Her şey açık. Kimsenin kulağına bir şey fısıldamadığım, daha önce konuştuklarımızı yine annesinin ve hatta kasabın tekrar duyabileceği şekilde anlattığım çok açık. Görünüşe göre TV gazeteciliğindeki tekrarları yaptık – kaydetmek için.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu