Haber

IFS Türkiye Yapay Zekayla Desteklenen Kurumsal İş Uygulamalarını Anlattı

IFS Türkiye Yapay Zekayla Desteklenen Kurumsal İş Uygulamalarını Anlattı

   

IFS Türkiye CTO’su Barış Özkan Bulutun Geleceği ve Yapay Zekanın Geleceği Zirve Sahnesindeydi.

   

IFS Türkiye, 2 Kasım’da FUTUREOF Danışmanlık ve CXO Medya tarafından düzenlenen Geleceğin Bulutu ve Yapay Zeka Zirvesi etkinliğinde Altın Partner olarak yer aldı. IFS Türkiye CTO’su Barış Özkan, “Yapay Zekayla Güçlendirilmiş Kurumsal İş Uygulamaları” sunumuyla sahnedeydi. Yapay Zeka kullanan kurumsal iş uygulamalarının şirketlerin verimliliğini ve karlılığını nasıl artırdığını anlattı.

 

CXO Medya tarafından 2 Kasım 2023 tarihinde, “ Bulut ve Yapay Zekanın GeleceğiSwissôtel The Bosphorus’ta “teması ile düzenlendi” Bulut ve Yapay Zekanın Geleceği Zirvesi etkinliğindeAltın Ortak  Kurumsal İş Uygulamaları üreticisi IFS, yapay zeka destekli kurumsal iş uygulamaları hakkında bilgi verdi.

  

IFS Türkiye CTO’su Barış Özkan sunumunda, uzmanlaştığımız sektörlerde faaliyet gösteren şirketler için yapay zeka tabanlı çözümlerin değerini vurguladı. Yeni teknolojileri benimseyen firmaların müşterilerine üstün hizmet sunma kapasitelerini detaylı bir şekilde inceledi. Özellikle 2023 ve sonrasında hızla değişen iş dünyasında IFS.ai çözümünün şirketler için getirdiği yapay zeka entegrasyonunun önemine dikkat çekti.

Kurumsal iş uygulamalarında yapay zeka entegrasyonu, iş süreçlerini en iyi şekilde optimize ederek operasyonel maliyetleri düşürmekle kalmıyor, aynı zamanda yeniliği teşvik ederek pazar fırsatlarından maksimum faydayı sağlıyor. Barış Özkan, konuyla ilgili şunları söyledi: “IFS yakın zamanda Amerikan çelik devi Nucor Steel ve Amerikan Hava Kuvvetleri gibi büyük kurumlarda da kullanılan Falkonry adlı bir yapay zeka yazılımını satın aldı. Falkonry, makine öğrenimi ve derin öğrenme metodolojilerini kullanarak, Sistemin verilerini inceleyerek, anormallik dediğimiz, sistemde meydana gelen olağandışı süreç ve hareketleri tespit eden, olağandışı stok hareketleri gibi insan gözünün kolaylıkla keşfedemeyeceği süreç ve hareketleri tespit eden bir yapay zeka yazılımıdır. Önceki örneklerden çok farklı olan satın alma, fiyatlama hareketleri veya finansal hareketler.Böylece İş Uygulamalarını tercih eden IFS Kurumsal Şirketleri karlılıklarını maksimuma çıkarabilir ve verimliliklerini artırabilirler.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu