Haber

Defne Samyeli, Nemlendiricilerin Çok Pahalı Olmasına Tepki Verdi: “Maaş Öderken Krem Almak Gerekir mi?”

Derginin sevilen isimlerinden Defne Samyeli, sık sık yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor. Oyunculuk ve şarkıcılık yapan Samyeli, sosyal medyayı da oldukça etkin kullanıyor. Youtube kanalında hoşluk ve özen üzerine program yapan ünlü isim, son görüntüsünde söyledikleriyle gündeme geldi. Samyeli, kozmetik çalışmalarının bu kadar değerli olmasına tepki gösterdi.

Eski model ve sunucu Defne Samyeli, özel hayatı ve açıklamalarıyla magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri.

Hala sevimliliği ve fiziğiyle herkesi kendine hayran bırakan ünlü isim hem oyunculuk hem de şarkıcılık yapıyor.

Son olarak Aldatma dizisi ile izleyici karşısına çıkan Samyeli, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor.

Youtube kanalında 43 bine yakın abonesi bulunan ünlü isim, takipçilerine keyif ve bakım konusunda tüyolar veriyor.

“Cilt için pahalı ürünler mi yoksa evde yapılan doğal maskeler mi etkili?” Ünlü isim, son fotoğrafında kozmetik ürünlerin fahiş fiyatlarına tepki gösterdi.

Samyeli, “Hepsini denedim ve hepsinden aynı sonucu aldım. Yüksek bütçeli krem ​​harcamalarına çok fazla inanmıyorum. Günümüzde her şey çok pahalı hale geldi. En ucuz nemlendirici parçası, çok yüksek markaların kremleri 5 bin tl’den başlarsa, kreminizden sonra faydalanırsa, kreminizden sonra, kreminizden sonra, alacağınızdan sonra, kreminizden sonra çok fazla para ödeyeceğinizi bilmiyorum. , Hiç tavsiye etmiyorum.

Defne Samyeli, bu tepkinin ardından cilt bakımında doğal ürünlerden yapılan krem ​​ve maskeleri tercih ettiğini söyledi.

Bunun hakkında ne düşünüyorsun? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu