Haber

Darıca Gençlerbirliği Futbolcularına Silahlı Saldırı İddiası

BÜYÜKÇEKMECE Tepecikspor ile Darıca Gençlerbirliği arasında oynanan futbol maçında takımda bulunmayan Darıca Gençlerbirliği forması giyen futbolculara silahlı saldırı gerçekleştiği iddia edildi. Darıca Gençlerbirliği’nden yapılan açıklamada, “Maç kadrosunda bulunmayan ve tribünde maçı takip eden futbolcularımız, maç sonunda soyunma odasına gitmek isterken, organize suç örgütü mensupları Oyuncularımıza hain bir şekilde saldırdık.” ifadeler kullanıldı. Ev sahibi grup Büyükçekmece Tepecikspor da yaptığı yazılı açıklamada, “Darıca Gençlerbirliği kulübünün kadrosunda yer almayan oyuncuların daha önce tribün kapısını açmama kuralını ihlal etmek istemesi nedeniyle maç sonunda küçük bir arbede yaşandı. Kurallara uygun olarak hakemlerin soyunma odasına girdiler ve güvenlik güçleriyle tartışıp sağa sola rastgele küfürler ettiler.” “Kulübümüzü ve yöneticilerimizi “mafya yapılanması ve ‘organize suç örgütü’ olarak nitelendiren bu kişiler hakkında hukuk çerçevesinde tüm hukuki haklarımızı arayacağımızı kamuoyuna bildirmek isteriz.

Saat 14.00’te başlayan karşılaşmada Büyükçekmece Tepecikspor ile Darıca Gençlerbirliği, Büyükçekmece Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda karşı karşıya geldi. TFF 3. Lig 3. Grup 10. hafta karşılaşmasını ev sahibi ekip uzatma dakikalarında attığı golle kazandı. Ev sahibi takımın 1-0’lık galibiyetinin ardından sahada kavga çıktı.

“FUTBOLCULARIMIZIN ÇOĞUNU YARALANDI”

Darıca Gençlerbirliği’nden yapılan açıklamada, kadroda bulunmayan ve maçı tribünden takip eden oyuncular Mehmet Emir Danış, Emre Nasuh, Mert İlman, Enes Aydın ve Eren Kazancı’ya silahlı saldırı düzenlendiği iddia edildi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Maç takımında yer almayan futbolcularımız Mehmet Buyruk Danış, Emre Nasuh, Mert İlman, Enes Aydın ve Eren Çokarı maçı tribünden takip etti. Organize suç örgütü mensupları Örgüt, maç sonunda soyunma odasına gitmek isteyen oyuncularımıza hain saldırdı, genç futbolculara silahla saldırdı, kimin umrunda, bu insanlar tribüne nasıl silahla girdiler, burada bir kez daha soruyoruz, nasıl oldu? Tribüne silah girdi Stadyum yakınlarında maçı takip eden alkol ve uyuşturucu unsurları ile organize suç örgütü mensupları, maç sonunda nasıl olup da soyunma odası girişine gelerek saldırı gerçekleştirdi? Bu mafya yapılanması Kulüp, açıklamasının devamında, “Yaşanan menfur silahlı saldırı sonucunda liderlerimiz dahil tüm personelimiz futbolcularımızın kurtarılmasına yardım etmiş, çıkan arbedede ise birden fazla futbolcumuz yaralanmıştır.” olayla ilgili tüm yasal haklarını kullanacaklarını belirtti.

BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR’DAN AÇIKLAMA

Ev sahibi ekip Büyükçekmece Tepecikspor ise iddialara yazılı açıklamayla yanıt verdi. Açıklamada, “Darıca Gençlerbirliği yöneticilerinin, 12.11.2023 Pazar günü evimizde oynanan Darıca Gençlerbirliği maçına ilişkin büyük şaşkınlıkla yaptığı açıklamayı ve maçın ardından sanki savaş çıkmış gibi sunulmasını şiddetle kınıyoruz. Maç öncesi en iyi misafirperverliğimizi gösterdik ve iki takım oyuncularının sahada fotoğraf çektirdiğini, güldüğünü ve şakalaştığını gördük.” Maç sonunda takım dışında kalan Darıca Gençlerbirliği kulübü oyuncuları, hakem soyunma odasına girmeden önce tribün kapısının açılmaması kuralını ihlal etmek isteyen güvenlik güçleriyle tartışmaya girdi. , kurallara göre. Rastgele sağa sola küfür etmeleri nedeniyle küçük bir çatışma yaşandı.

“HUKUKİ HAKLARIMIZI ARAYACAĞIZ”

Kamera kayıtları elimizde ama suçlamaları asla kabul etmiyoruz ve Darıca Gençlerbirliği grubuna atfedmiyoruz. Kulübümüz ve yöneticilerimiz hakkında gerçeklerle bağdaşmayan asılsız iddialarda bulunan, adeta insanları kin ve düşmanlığa sürükleyen, bu yönde çağrılarda bulunan bu kişilere karşı tüm hukuki haklarımızı mahkemelerde ve hukuki platformda arayacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz. bunlara “mafya yapısı, “organize suç örgütü” deniyor. Onun sözleri yer aldı.

haber-havsa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu