Haber

CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Bornova Belediye Başkanına teşekkür etti

CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın, Malatya’da da büyük yıkıma ve can kaybına neden olan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Depremi’nin başlangıcından bu yana verdiği takviyeden dolayı Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Depremin üzerinden 8 ay geçtiğini, bölge halkının hala zor şartlar altında hayata tutunmaya çalıştığını anlatan CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın, “Bu süreçte Başkan İduğ da hepimizin yanında oldu. Zamanında tüm kadrosu ve imkanlarıyla büyük fedakarlıklar yaparak defalarca yanımızda oldu.Malatya’ya geldi.Talep ettiğimiz tüm ihtiyaçların hızlı bir şekilde karşılanmasını sağladı.Başkan İduğ’a ve Belediyemize teşekkür ediyorum. Bornova’ya Yeşilyurt İlçesi’nde kurulan çadır kent başta olmak üzere her türlü yardım ve desteği için teşekkür ederiz.”

Zor günlerin ancak dayanışmayla aşılabileceğine vurgu yapan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, depremzedelerin çoğunun çadırlarda yaşamaya devam ettiğini ve kış aylarının gelmesiyle konteyner ihtiyacının arttığına dikkat çekti. Yeni binanın inşaatının zaman alması nedeniyle çadırdan konteynere geçişin şart olduğunu belirten İduğ, “Ağır kış şartlarında bu konteynerlerin tuvaletinden mutfağına, klimasına kadar konforlu hale getirilmesi gerekiyor. Biz bunu sağladık. Pek çok özel çocuğumuzun daha iyi koşullarda yaşaması için bir ortam ama tüm vatandaşlarımızın buna ihtiyacı olacak. Bu çalışmanın bir an önce yapılması gerekiyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu