Haber

Bayrampaşa’da silahlı saldırı: Tartıştığı kadının kocası tarafından vuruldu

Geçtiğimiz pazartesi BAYRAMPAŞA’da yaşanan silahlı saldırıya ilişkin ilginç detaylar ortaya çıktı. Yaralı Emre Ürker’in trafikte tartıştığı kadının eşi tarafından vurulduğu belirlendi.

Olay, 22 Ocak Pazartesi günü saat 22.30 sıralarında Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi Kubilay caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, aynı gün Eyüpsultan’da trafikte araç kullanan Emre Ürken, araç kullanırken Gizem Masal Uzun ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından akşam saatlerinde iki farklı cep telefonu numarasından Emre Ürker aranarak, “Sen kimsin, karıma küfür ediyorsun?”

Emre Ürker, ısrarla görüşmek isteyen kadının eşi Mert Can Uzun’un teklifini kabul etti.

Emre Ürker, arkadaşı Cem Rüzgar ile buluşma noktasına gitti. Mert Can Uzun, 3 kişi ve plakasız bir otomobille buluşma noktasına geldi. Araçtan inen Kürşat Efe Özata, görüntülü konuştuğu Gizem Masal Uzun’a, “Sana küfür eden bu mu?” daha sonra da belinden çıkardığı tabancayla Emre Ürker’i vurdu. Şüpheliler, geldikleri araçla hızla olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan çevredekiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Emre Ürker ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili çalışma yapan polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek otomobille kaçan saldırganları yakaladı. Ekiplerin yürüttüğü çalışmada azmettirici oldukları iddia edilen Mert Can Uzun ve Kürşat Efe Özata ile araçta bulunanlar gözaltına alındı.

Kerim Baytur ve Emre Mert’i yakaladı. Sözü şüpheyle karşılanan Gizem Masal Uzun serbest bırakıldı. İfadeleri alınan azmettiriciler Mert Can Uzun, Kerim Baytur ve Kürşat Efe Özata, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Silahlı saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Mahalle sakini Osman Süren, “Olay anında üst katta oturuyorduk. Silah sesleriyle buraya geldik. Koruma arkadaşlarımız da ışınlandı. Biz de onlarla aynı anda geldik. Vurulan kişi o değildi. Atladığı için yukarıdan yaralandı, ayağından vuruldu. 3 el silah sesi duyduk. “Bir kişi yerde yatıyordu ve bilinci yerindeydi. Hemen müdahale ettiler, kemerini çıkarıp kendi kendine tedavi uyguladı. O anda bir şey söylüyordu, park ederken oldu” dedi.

haber-bahcelievler.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu