Haber

Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Gaziantep’e geliyor

Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, il buluşmaları programı kapsamında 12 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep’e geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il ziyaretleri ve açılışları devam ederken, AK Parti teşkilatları yeni dönemle birlikte saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda yaz döneminde yoğun saha çalışması yürüten il ve ilçe teşkilatları, Ağustos ayında bir klasik haline gelen “Kent Buluşmaları” çalışmalarını 2023 yılında başlattı.

Her dönem yaptığı saha çalışmalarıyla vatandaşın nabzını tutarak milletin sesini dinleyen AK Parti, bakanından milletvekillerine tüm ekipleriyle 2023 yazında sahada vatandaşla iç içe olacak, İl başkanlarından mahalle temsilcilerine kadar. Bu süreçte 21 yılda yapılan tüm iş ve hizmetler vatandaşla paylaşılacak, yeni dönemle birlikte yurdun her köşesinde ortaya çıkan talep ve beklentilere kulak verilecek.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmada, milletin derdini dert edinen, günlük meselelerin tahliline güven veren, geleceğe umut vaat eden AK Parti siyaseti düzenlenecek programlarda anlatılacak. Bakanlar, AK Parti MKYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla 81 il ve 922 ilçede.

Görüşme çerçevesinde 12 Ağustos 2023 Cumartesi günü Gaziantep’te yapılacak Kent Buluşmaları Programı’na AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Meclis Küme Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ile Milletvekilleri ve Belediye Başkanları katılacak. Nurdağı, depremzedeler, AK Parti Gaziantep Teşkilatı, kadın ve gençlik kolları ve il-ilçe yönetim kurulu üyeleri olduğunu söyledi.

Çetin, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda yapılacak toplantıda il başkanları, ilçe başkanları ve daha önceki dönemlerde görev yapmış milletvekilleri ile bir araya geleceğini, İl Buluşmaları çerçevesinde toplantı yapacağını bildirdi. Şahinbey Sanat ve Kongre Merkezi’nde sivil toplum kuruluşları ile. Başkan yardımcısı olan Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın daha sonra yaz okullarında üstün başarı gösteren öğrencilerle birlikte Erikçe Orman Parkı’nın ortasına gelip ödüllerini takdim edeceğini belirtti. – GAZİANTEP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu