Haber

Başkan Özlü, 7 yaşındaki Zehra Nur’un videosuna böyle yanıt verdi

Başkan Özlü, 7 yaşındaki Zehra Nur’un videosuna böyle yanıt verdi

DÜZCE – Gaziantep’teki deprem sonrası evi hasar gören ve ailesiyle Düzce’ye gelen 7 yaşındaki Zehra Nur, Başkan Faruk Özlü için fotoğraf çekip sosyal medyada yayınladı. Özlü, küçük kızın hediyesi ve mesajına kayıtsız kalmadı.

Gaziantep’te ailesiyle birlikte Kahramanmaraş merkezli iki büyük depreme yakalanan Zehra Parıltı, evlerinin hasar görmesi üzerine Düzce’ye geldi. Annesi, babası ve ağabeyi ile Düzce’de yeni bir hayata başlayan Zehra Parıltı, çektiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü aradı. Bu çağrıya kayıtsız kalmayan Faruk Özlü, çektiği video için Zehra Nur’a teşekkür ederek daha güzel fotoğraflar çekmesi ümidiyle Zehra Nur’a okul çantası, boya kalemi ve defter gönderdi. Özlü mesajında, “Sevgili Zehra Nur, bana gönderdiğiniz görüntülü mesajı aldım. Çok memnun oldum. Tekrar geçmiş olsun ve Düzce’de iyi günler dilerim. Size küçük bir hediye gönderiyorum. Sevgiler. “

Başkan Özlü’yü bu kez çaya davet etti

Başkan Faruk Özlü’nün kendisine gönderdiği hediyeleri büyük bir merakla açan ve çok mutlu olan Zehra Işık, “Efendim hediyelerinizi aldık, çay için evimize gelin” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu