Ekonomi

Shein, Meksika’da Stori ile Yeni Kredi Kartı İçin Ortaklık Kurdu

Çinli hızlı moda perakendecisi Shein, küresel çapta ilk markalı kredi kartını tanıtmak için Meksikalı fintek şirketi Stori ile iş birliği yaptı. Bu ortaklığın, Latin Amerika’nın ikinci en büyük ekonomisi olan Meksika’da her iki şirketin de büyümesini desteklemesi bekleniyor.

Girişimin, şu anda erişimde bir boşluk bulunan kredi pazarına daha fazla Meksikalı tüketiciyi çekmesi beklenirken, aynı zamanda uygun fiyatlı ve hızlı üretilen giysileriyle tanınan Shein’in çevrimiçi mağazasına da trafik sağlaması öngörülüyor. Shein, Latin Amerika genelinde popülaritesinde bir artış yaşadı ve bölgedeki operasyonlarını genişletmeyi düşünüyor; bu planlar arasında Meksika’da potansiyel yeni bir tesis ve Brezilya’da bir dağıtım ağı bulunuyor.

Latin Amerika’daki küçük işletmeler, Shein’in giysilerini toplu olarak satın alıp fiziksel mağazalarda yeniden satarak markanın popülaritesinden yararlanıyor. Geçen yıl bir fon toplama etkinliğinde 66 milyar dolar değerleme alan Shein, düşük maliyetli yaklaşımı ve hızlı genişlemesi nedeniyle hızlı moda sektöründe yıkıcı bir güç oldu.

Meksika’nın e-ticaret pazarı geçen yıl dünya çapında en hızlı büyümeyi kaydetti ve Meksika Çevrimiçi Satış Birliği (AMVO) tarafından bildirilen verilere göre, giyim tüm çevrimiçi alışverişlerin yüzde 40’ından biraz fazlasını oluşturdu.

Mastercard olarak çıkarılacak yeni Shein kredi kartı, kullanıcılara yapılan her alışveriş için Shein’in web sitesinde iade edilebilir puanlar kazandıracak. Özellikle Shein’in web sitesinde yapılan alışverişler iki kat puan kazandıracak. Ancak, kart yalnızca yeni Stori müşterilerine sunulacak ve mevcut müşteriler bu tekliften yararlanamayacak.

Yüksek getirili tasarruf hesapları ve yüksek onay oranlı kredi kartlarıyla tanınan Stori, son dört yılda Meksika’da 3 milyondan fazla müşteri çekti. Shein ile yapılan ortaklığın, Stori’nin müşteri tabanını daha da genişletirken aynı zamanda Shein’in Meksika’daki pazar varlığını güçlendirmesi bekleniyor.

Reuters bu makaleye katkıda bulundu.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

kocaali-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Eve otele gelen Escort bağcılar sitesi
Başa dön tuşu